Sofias Aquatic adventures

Sofias Aquatic adventures

Om denna sida

Här kommer jag publicera texter och bilder på mina kar och om vad som händer däri. Jag har även en sektion för mina blommor och övriga växter.

Lilla My - "Lillan"

Mina RåttorPosted by Sofia Fri, April 11, 2008 23:27:12

Blog Image

Vi har försökt att hitta ett passande namn och den här damen är verkligen Lilla My personifierad; ett energiknippe, full med bus, självständig och pigg. Hon älskar att undersöka och upptäcka, orädd att ge sig ut på äventyr så vi får vaka över henne lite mer än de andra två tjejerna...

Lilla My, i Tove Janssons "Vintersaga", som vaknar ur sin vintervila och upptäcker snön samt åker kälke på Muminmammans silverbricka är en ganska talande bild av vår lilla tjej. Hej och hå, här kommer lilla jag:-)

Då "My" låter väldigt likt "fy!" så ville Sofia först inte döpa henne till detta, men hon är verkligen en "My". Dock kommer vi nog tilltala henne med Lillan eller lära om oss själva att inte tillrättavisa råttisarna med "fy" utan "nej" istället...får se hur lätt det blir att lära oss "gamla hundar att sitta"?:-)

Frans har vunnit en öl på uteservering:-) Men vi ser gärna att ni andra hakar på. Lägger ut på denna sida när det är bestämt när det blir:-)

Tack för alla förslag.

Kramar

Sofia & Mattias

Toffslan, Viffslan och Lilla My

  • Comments(1)//sofiaqua.exobiotic.net/#post20