Sofias Aquatic adventures

Sofias Aquatic adventures

Om denna sida

Här kommer jag publicera texter och bilder på mina kar och om vad som händer däri. Jag har även en sektion för mina blommor och övriga växter.

...My byter namn till Mymlan:-)

Mina RåttorPosted by Sofia Thu, April 17, 2008 23:11:06

Mymlan är goare att säga så det blir Mymlan istället för My. Mymlan är ju ändå Lilla Mys mamma i Mumindalen så antar att hon är lite glad, pigg, äventyrlig och fri hon med? Någonstanns har väl My fått det ifrån:-)

(OBS! Frans kan slappna av, du har vunnit en öl på någon mysig uteservering i vårsolen iaf. Tror dock det blir svårt att smuggla med Mymlan, My, då hon inte är den lugna typen och personalen på krogen nog inte uppskattar henne som gäst. Hon låter dock hälsa att hon gärna träffar dig på hemmaplan hos matte och husse ;-) )


Här är Mymlan och de andra på äventyr:-)

Blog ImageMymlan inspekterar husses akvariekub:-)
Blog ImageMymlan klättrar på husse...
Blog Image...Toffslan vill också pröva!
Blog ImageHögst upp på semesterburen, nästan uppe vid taket, här ser man bra tycker Mymlan:-)
Blog ImageIbland är vår minsta älskling mindre gracil, som här när hon klänger mellan den uppställda luckan och vattenflaskan. Lustigt, ibland är hon klumpig som ett kylskåp, nästa sekund hoppar hon som en panter!? Hon är för lustig, hon har inte full koll på kroppen jämt. Lite som en schäfervalp med dålig kroppsuppfattning ibland:-)
Blog ImageToffslan har spanat in papperskorgen. Den älskar de att klättra på, hoppa ner i, brottas i och riva runt i...den är mer deras leksak än papperskorg eg numera, man får tänka på så man inte slänger något "icke råttvänligt" däri :-)
(Inte en kissfläck på golvet, det är mattan som var missfärgad redan när vi flyttade in, så de är helt oskyldiga.)
Blog Image"Jag vill hälsa på matte! Nej, jag vill! Jag vill också vara med...":-) Inget dåligt bemötande när jag kommer hem från jobbet! Då blir man glad:-)
Blog ImageTittut! Toffslan.
Här städade matte och husse i förrgår kväll. Det kan man inte tro:-) Papperspelletsen yr när de rusar runt i buren på natten och busar...jaja, bara de mår bra och har kul. Försöker hålla rent, dammsuger och moppar deras rum varje vecka och sopar varje dag...men de måste ju få busa och leva lite också:-) Ganska bra "terapi" för mig som varit lite pedant/städfreak;-)
Blog ImageViffslan på språng ut ur buren, genom buren, upp på semesterburen...
Blog Image...under buren...osv:-)
Blog ImageMymlan.

  • Comments(0)//sofiaqua.exobiotic.net/#post23