Sofias Aquatic adventures

Sofias Aquatic adventures

Om denna sida

Här kommer jag publicera texter och bilder på mina kar och om vad som händer däri. Jag har även en sektion för mina blommor och övriga växter.

Vår på balkongen:-)

Mina RåttorPosted by Sofia Sun, April 20, 2008 11:17:12

Toffslan och Viffslan var igår ute på balkongen med matte och husse. Doc var matte och husse fullt upptagna att hålla i sina små älsklingar för att ta något kort på dem i solen. Gott i n, många nya lukter så tryggast på matte och husse.

Mymlan var också ute en kort sväng, men då hon inte är lika pålitlig utan lite mer sprallig och äventyrlig var vi lite nervösa så viciten blev kort. Hon hade nog gärna spungit runt i blomlådorna osv...får sy en sele som passar dem såde kan springa med löplina. Ställa ut semesterburen under parasollet i sommar så de får frisk luft och lite äventyr:-)

Viffslan klättrade en 60-70cm längs dörrkarmen igår...precis så hon inte klarade ta sig upp på skrivbordet...ännu...

På gardinstängen som Mattias har till att skjuta raketer med klättrar hon lätt ända upp, ca 150 cm, men hon får bättre grepp på den. Sen slår hon svansen som en krok runt stången och åker kana ner som en brandman:-) De är verkligen överlevardjur!? Kan inte sluta faschineras över deras förmåga att ta sig fram även om det ställer till lite besvär för mig ibland när jag ska skydda dem från icke råttvänliga platser i lägenheten:-)

  • Comments(0)//sofiaqua.exobiotic.net/#post24