Sofias Aquatic adventures

Sofias Aquatic adventures

Om denna sida

Här kommer jag publicera texter och bilder på mina kar och om vad som händer däri. Jag har även en sektion för mina blommor och övriga växter.

Lyxig söndagsmiddag, kvällsmys och en ny klätterställning:-)

Mina RåttorPosted by Sofia Wed, June 11, 2008 16:50:03

Var ett tag sedan jag uppdaterade bloggen så här kommer lite bilder från maj-juni på mina små vänner :-)

Lite söndagsmiddag till våra älsklingar: sallad, skinka, morot, palsternacka, äpple, tomat och gurka...gott, gott i gott gott! Klart man ska ha lite söndagsfest som råttisar också! :-)

Blog Image

Blog Image

Här sitter jag och Mattias och sällskapar med våra fyrbenta vänner med kvällstet. De älskar att klättra runt på oss och Viffslan spanar här ut i hallen dit hon inte vågat hoppa ut...ännu:-)

Blog Image

Mymlan är mer planlös, hon mest ser om det går att ta sig fram...här kommer jag! :-) Listerna har husse och matte redan gett upp. De gnager på annat också, men de är gooooda...jaja, de var ändå fula och rummet är inte stort så vi får väl byta dem innan vi ev flyttar:-) Faktiskt värt det iaf för de är så sociala, roliga och charmiga krabater:-) De är ju ändå födda till gnagare, det viste vi ju när vi köpte dem.

Blog Image

Husse har byggt en klätterställning till våra vänner då Viffslan uppenbart verkade deppig när vi tog bort skrivbordet (med alla farliga sladdarna på) som hon tyckte om att klättra på. Roligast var nog när husse senare hängde dit en dassrulle med en liten bit papper på på klykan längst upp på grenen. Var nog lika kul för dem att undersöka som för oss att kolla på dem:-)

Blog Image

Annars lite fega Toffslan var den som vågade upp och undersöka ställningen först!?:-)

Blog ImageBlog ImageBlog Image

Barken på grenen var god och funkade lite som distraktion från listerna...men listerna är nog godast att vässa gaddarna på iaf, de sitter ju fast och ger motstånd...utom räddning iaf så dom får hållas:-) Kinapinnar som matte och husse får när de köper sushi är annars goda och funkar att vässa ner tänderna på! :-)

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.