Sofias Aquatic adventures

Sofias Aquatic adventures

Om denna sida

Här kommer jag publicera texter och bilder på mina kar och om vad som händer däri. Jag har även en sektion för mina blommor och övriga växter.

Annas brudbukett

Växter o BalkongenPosted by Sofia Sun, October 12, 2008 23:42:04
Brudbuketten jag gjorde till min vän Anna =)

Blog ImageBrudbukettillverkning pågår i vårt kök kvällen innan bröllopet:-)
Hade aldrig gjort en brudbukett innan, bara bordsdekorationer och buketter på kvällskurser på Munkeröd. Nervöst, då jag så gärna ville åstadkomma det bästa till min vän Anna på hennes stora dag. Övade på snittning och oasis på en bordsdekoration dagen innan samt testade grovt på en oasisbit i hållaren strax innan jag gav mig på "the real thing"...
Ett stort tack till mina kollegor (florister) på jobbet som berättat hur jag skulle låsa blommorna så de inte ramlar av i vinden eller när bruden slänger med buketten:-)

Blog ImageNej, inte helt nöjd, jobbade lite till på den, ffa i droppen och med murgröna runt om.
Växtmaterialet vi använde var: avalanchroser i champange och vitt, vita prärieklockor, brudslöja, sisalis och murgröna.

Blog ImageAnna och Jon, sedda från läktaren, i kyrkan vid altaret i Älvsborgs fästnings kyrka den 12 juli 2008:-) (August är med i mammas mage:-) )

Blog Image
Riskastning på gången utanför kyrkan. (Trots blåst lossnade bara en liten kort murgrönekvist, resten satt som berget:-) )

Blog Image
Här minglas det på den lilla altanen/bryggan vid kanonerna med skumpa och brudtårta innan vi åkte in till Vasastan för middag och bröllopsdans.
Detta är tyvärr den bild där buketten syns som närmast i klart skick med vår kamera då kameran blev kvar i taxin in till middagen....Ett tack till taxichaffören som lämnade den till polisen så vi fick den åter.
Min syster (hon i rosa kappa på bilden) har tagit bilder på middagen och buketten å mina vägnar senare under kvällen, men jag har inte tillgång till dem nu. Ni får se dem senare:-)
Tack för alla råd och hjälp från kollegor och från Avenyns blommor (där vi köpte materialet) och tack Anna vännen för att du ville att jag skulle göra din bukett, det var en ära att bli tillfrågad. Roligt var det också :-)

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Frallan Thu, November 13, 2008 18:09:55

Vilken snygg bukett!
Sugna på middag snart? :)
/F